Mi az az ÉN? A tested? A tudatod, a lelked? A gondolataid, az emlékeid? Netán ezek összessége, vagy valami egészen más? Mit jelent számodra az ÉN?
Hol van az ÉN-ed határa, vagy van-e határa egyáltalán?
Miből fakad az ÉN-ed ereje, hogyan férsz hozzá? Mennyire tartod magad énerősnek?
Miként látod az akadályokat magad előtt, hogy tekintesz rájuk? Megtalálod-e magadban az erőforrásokat, hogy legyőzd őket?
Mennyire tudod a rossz helyzeteket átkeretezni, és más színben látni? Mi kell – magadtól, magadból – ahhoz, hogy nekilendülj a kihívásoknak?


A tréning alkalmával ezekre a legalapvetőbb és legmeghatározóbb kérdésekre keresheted, és kaphatod meg a válaszaidat. Lehetőséged nyílik arra, hogy feltérképezd az ÉN-ed, és megtaláld azt az elementáris erőforrásodat, amely segít téged átlendülni a nehézségeken.
Rálelhetsz a korábbi kríziseid és megküzdéseid ajándékaira, a Téged mozgásban tartó hajtóerőkre, és dolgozhatsz egy jelenlegi nehéz helyzet megoldásán.
Ha pedig a közeljövőben kihívás előtt állsz, azt már most feltöltheted a meglelt erőforrásoddal egy technika segítségével.
A gyakorlatok hatására éntudatosabbá és bátrabbá, hatékonyabbá válhatsz.

A foglalkozáson művészetterápiás technikákkal és a neurolingvisztikus programozás eszközeivel, valamint különféle szimbólumok, képkártyák és egyéni rajz használatával dolgozunk.

A foglalkozást vezeti:
dr. Illés Hilda viselkedéselemző ( pszichológia BA)
dr. Vizin Anita reziliencia tréner, coach

Felmerülő kérdéseiddel keress minket bátran a következő e-mail címen:
info@eneroakademia.hu

IDŐPONT: 2019. szeptember 14., 9.30-17.30 óra között
HELYSZÍN: 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 8. II.em.
A tréning minimum 6, maximum 14 fővel indul.
A tréning ára: 15.000 Ft, amelyet a helyszínen kérünk kiegyenlíteni.

A tréningen a helyedet az info@eneroakademia.hu email címre küldött emaillel biztosíthatod, a neved és elérhetőséged – pl. telefonszámod – megadásával.
Amennyiben a tréningen a jelentkezést követően mégsem tudsz részt venni, kérjük azt is jelezd felénk a fenti email címen.

Várunk sok szeretettel!