Az alkotás élménye által leld meg a forrást, szabadítsd fel energiáid és töltsd fel magad életerővel!

Kihívás előtt állsz? Új úton indulnál, de tartasz az ismeretlentől?
Úgy érzed energiára, töltekezésre van szükséged?
Alkosd meg személyes erőforrásod egy különleges művészetterápiás technika segítségével és vidd magaddal, hogy a döntéshelyzetekben, a nehézségek közepette vagy akár a mindennapjaidban erőt meríthess az alkotásodból.

A tréning alkalmával az alkotás örömét is megízlelve feltérképezheted, megrajzolhatod azt a benned rejlő legelementárisabb erőforrást, amelyhez bármikor kapcsolódhatsz, ha szükséged van rá, töltekezhetsz belőle, feltöltheted vele az Én-ed.
Rálelhetsz a korábbi kríziseid és megküzdéseid ajándékaira, a Téged mozgásban tartó hajtóerőkre, és dolgozhatsz egy jelenlegi nehéz helyzet megoldásán.

A foglalkozáson művészetterápiás technikákkal és a neurolingvisztikus programozás eszközeivel, valamint különféle szimbólumok, képkártyák és egyéni rajz használatával dolgozunk.

A foglalkozást vezeti:
dr. Illés Hilda viselkedéselemző ( pszichológia BA)
dr. Vizin Anita tréner, coach

Felmerülő kérdéseiddel keress minket bátran a következő e-mail címen:
info@eneroakademia.hu

IDŐPONT: 2020. február 2., 9.30-17.30 óra között
HELYSZÍN: 1088 Budapest, Puskin u. 24. (14-es kapucsengő)
A tréning minimum 6, maximum 14 fővel indul.
A tréning ára: 15.000 Ft, amely magában foglalja az anyagköltséget és a helyiség bérleti díját is, s amelyet a helyszínen kérünk kiegyenlíteni.

A tréningen a helyedet az info@eneroakademia.hu email címre küldött emaillel biztosíthatod, a neved és elérhetőséged – pl. telefonszámod – megadásával.

Várunk sok szeretettel!