Január a nagy elhatározások és fogadalmak hónapja. Megszületik a döntés, hogy belevágsz, átalakítod magad és innentől kezdve jobb leszel, más mint aki voltál. Viszont lényed radikális átalakításának igénye nem tud pozitív változásokat hozni az életedbe, mivel ilyen formán egy csapda. Ez a cselekedet ugyanis eleve önmagad elutasításából születik.

Kiindulási pontja az, hogy jelenleg nem vagy elég jó és valamilyenné válnod kell, ahhoz, hogy szerethető és elfogadható legyél. Majd ha ügyesebb, okosabb, szebb, bátrabb és vékonyabb leszel, majd akkor elfogadnak a körülötted levők és te is szeretni tudod majd magad. És ez bizony egyfajta önbántalmazás, mert ezzel azt állítod, hogy így ahogy most vagy, nem vagy elég jó, hát kitűzöl egy célt, elképzeled milyenné kell válnod, és összeszorított foggal, erővel ha a fene fenét eszik is eléred… és akkor majd szerethetővé válsz. De ezzel a hozzáállással elutasítod magad a jelenben és megtagadod a múltad is összes szereplőjével és történésével együtt. Pedig ami most vagy a múltbeli döntések és kapcsolódások egyenes következménye. Ha kicsit is másképp alakultak volna a dolgok, nem az lennél aki most vagy. Önmagad és környezeted megtagadása egyfajta agresszió, ezzel szemben az igazi előrelépés önmagunk elfogadásából indul ki.


Természetesen jó ha vannak céljaink, nagy vállalásaink, de az empátia önmagunk felé kell hogy adja a növekedés táptalaját. Ebből gyökerezve indulhat el az önfelszabadítás, a káros beidegződéseink felismerése és meghaladása. Kellő énerővel rendelkezünk mindannyian, ez adottság. Lehetnek kialakult gátjaink, amik akadályozzák ennek az erőnek az érvényesülését. Lehet, hogy olyan viszonyok vesznek körül, amik nem táplálják, hanem leszívják és alacsony szinten tartják ezt az energiát, de alapvetően mindannyian rendben vagyunk.

Tarts velünk a hamarosan induló ingyenes 30 napos kihívás során, hogy eszközöket sajátíthass el, amikkel felszabadíthatod az Énerődet ami így szabadon, könnyedén áramolhat önmagad és a környezeted örömére.
1 hónapon keresztül, mindennap egy téged segítő gyakorlattal, jelentkezünk.
A 30 napos ÉNERŐ-NYERŐ KIHÍVÁS 2020. JANUÁR 13-án indul!