Ahhoz, hogy időnként valódi IGEN-t tudjunk mondani, rengeteg NEM-et kell tudnunk mondani.
De tudod-e, mi az, amit istenigazából akarsz? Igaz, valódi kapcsolódásokat, vagy szerepet játszani néhány elfogadás-morzsáért? Te mit gondolnál, ha kiderülne, hogy valaki csak félelemből mond neked igent?
„Ha én vagyok az, akinek a társaságában élsz, csak akkor lehetek benne biztos, hogy tényleg valódi lelkes igent mondasz nekem valamire, ha néha itt-ott határozott nemet is tudsz mondani, mert ha nem, akkor mélyen magamban nem tudom elhinni, hogy igaz vagy, mert én is attól félnék, hogy félsz tőlem, hogy nem mersz nemet mondani nekem.” (Feldmár András)
– Ha már Te is sokszor féltél attól, hogy kiközösítenek, vagy önzőnek tartanak, ha nem akartál csalódást okozni annak akit szerettél, és ezért inkább igent mondtál
– ha bár szíved szerint megtetted volna, mégsem mertél visszautasítani olyan kéréseket, ajánlatokat, amelyek szemben álltak az érdekeiddel, vágyaiddal,
– ha hagytad, hogy a szüleid, gyerekeid, barátaid, munkatársaid vélt vagy valós elvárása irányítsa az életedet
tarts velem a 2 alkalmas ONLINE tréningen, ahol ahhoz kaphatsz eszközöket, hogyan vállald önmagad anélkül, hogy bárkit is megbántanál.

A foglalkozásokon két fő állomás és irány mentén haladunk:
1) Megértés fázisa
– feltárjuk a nemet mondás nehézségének okait, tudatosítjuk azokat a személyiségjegyeket és viselkedésmódokat, amelyek ezt megalapozzák.
– „kitapogatjuk”, hol húzódnak a határaink
– megismerjük a módszereket, amelyek segítségével változtathatunk
2.) Gyakorlás fázisa
– olyan – saját – szituációkon keresztül gyakorlunk, amelyekben nehéz nemet mondani (családi, baráti, párkapcsolati, munkahelyi szituk, apró hétköznapi helyzetek)
A két alkalom között fontos önreflexiós és gyakorlati feladatok várnak a résztvevőkre, amelyek a hatékonyságot növelik, továbbá e-learning anyagok segítik a speciális fókuszú önismeret mélyítését és a témával kapcsolatos szakmai álláspontok megismerését.
TRÉNER: dr. Vizin Anita coach, tréner
MIKOR: 2021. január 28. és február 4. (csütörtök) 17.30- 20.30.
HOL: online, zoom felületen
RÉSZVÉTELI DÍJ: A 2×3 órás online alkalmak és az e-learning anyagok díja mindösszesen 18.000 Ft.
A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi gombra kattintva, az előugró űrlapon tudsz megtenni:
Jelentkezési határidő: 2021. január 27. szerda 12 óra.
A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz érvényes.
Várlak szeretettel a programon!