REGISZTRÁCIÓ

Rövidesen itt a tavasz, az újjászületés időszaka. A márciusban induló 4 alkalmas szomato-fókusz foglalkozások célja a személyes fejlődés elősegítése a rejtett energiaforrások aktiválása, erősítése és a gátló tényezők oldása. Az alkalmakon felvesszük a kapcsolatot a Belső Gyermekkel, a Belső Bölccsel és a Belső Kritikussal. Megtanulunk előítélet nélkül, empatikusan együtt lenni énrészeinkkel. Ezáltal lehetőségünk nyílik megérteni és akár más irányultságra bírni negatívnak tartott belső sugallatainkat, így a lehúzó energiát egy minket egyértelműen támogató, aktivitást serkentő énerővé változtathatjuk.

A szomato-fókusz egy önismereti módszer, amely arra a felismerésre épít, hogy létezik egyfajta belső bölcsesség, ami testérzetekben nyilvánul meg, és ezzel az energiával a figyelem tudatos irányítása által kapcsolatba léphetünk.

Amikor olyan kifejezéseket használunk, hogy „repes a szívem”, „borsódzik a hátam”, „gombóc van a torkomban”, ezzel a réteggel vagyunk kapcsolatban. Ezek a jelzések mindig őszinték, és nagyon pontosan jelzik a valóságos érzelmi viszonyulásokat, szemben a megfogalmazott és kimondott gondolatokkal, ahol már előfordulhat ferdítés, akár tudattalanul is. A testben, az ember zsigereiben megvan a lelki helyzetmegértés kulcsa, csak tudni kell figyelni a jelzéseire. A fókuszolás hatékonyan segít testünk és szellemünk „párbeszédében”.

A szomato-fókuszhoz nem kell különösebb előkészület, bárhol művelhető, mindössze egy ülő alkalmatosság szükséges hozzá és némi nyugodt énidő, ami a koncentrált befele figyeléshez szükséges. A test folyamatosan jelez, kommunikál, de ezek a jelek többnyire nagyon finom hangolódásúak és nem érik el a hétköznapi ingerküszöbünket. Ezért szükséges a koncentrált befele figyelés, ahol figyelmet kaphatnak az apróbb rezdülések is. Az átélt érzet kibontását belső képek hívásával segítjük, így az érzések és azok vizualizációja együtt táncol és jut el test és lélek megvalósult együttműködéséhez.

A 4 alkalom alatt megismerkedünk a szomato-fókusz alapjaival, és a módszert ezután önállóan alkalmazva, beépítve azt a mindennapokba egy elfogadóbb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, empátiával önmagunk felé.

A csoportot vezeti: Gyurcsek András – fókusz tréner
További információ módszerről és a trénerről:
www.self-empathy.hu
A 4×2 órás online alkalmak díja 20.000 Ft.
Első alkalom: 2021 március 9. 17:30-19:30
A további alkalmak ugyanebben az idősávban hetente kedden lesznek.
Ha március 5. éjfélig regisztrálsz, 20 %-os kedvezményben részesülsz, és 16.000 Ft díj ellenében vehetsz részt a tanfolyamon!
A foglalkozások Google Meet felületen zajlanak majd, a részvétel regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ