Időnként ellenállhatatlan vágyat érzel az édesség után?
Szeretnéd megtudni honnan ered a késztetés?

REGISZTRÁCIÓ

A program rövid szomato-fókusz módszer ismertetővel indul, amit ki is próbálunk a gyakorlatban egy „felt sense” gyakorlattal, csokoládét fogunk kóstolni, a megszokottól eltérő módon. Relaxált állapotban az érzetekre és érzelmekre figyelve annak fogunk utána járni, hogy:
– hol születik meg a hiány bennünk?
– mi történik a testünkben sóvárgás közben?
– milyen rejtett szükségletünket helyettesít az édesség?
A vezetett szomato-fókusz gyakorlat 25 perc hosszú, ezután közösen megbeszéljük a tapasztaltakat és a felmerült kérdéseket.
A foglalkozás széken ülve történik, nem igényel átöltözést.
Az esemény előtt készíts be egy-két kocka csokoládét, amit a gyakorlat közben fogsz elfogyasztani. Végig az érzésekre fogunk koncentrálni, hogy fejlesszük a testtudatosságod, és jobban megérthesd a belsődből érkező jelzéseket.

A fókuszolás egy önismereti módszer, amely arra a felismerésre épít, hogy létezik egyfajta belső bölcsesség, ami testérzetekben nyilvánul meg.
Az érzésekkel közvetített jelzések mindig őszinték, és nagyon pontosan megmutatják a valóságot, szemben a megfogalmazott és kimondott gondolatokkal, ahol már előfordulhat ferdítés, akár tudattalanul is. A testben, a zsigereinkben megvan a lelki helyzetmegértés kulcsa, ha hallgatunk jelzéseire választ kapunk a kérdésekre. A fókuszolás hatékonyan segít testünk és elménk „párbeszédében”.

Az alkalmat vezeti: Gyurcsek András – fókusz tréner
Időpont: 2021 január 19. (kedd) 18:00-19:30
Részvételi díj: 1 000.-Ft.
Felület: Google Meet (ezért a részvételhez gmail-es levelezési cím szükséges!)
A résztvevők száma maxinum 15 fő, a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

REGISZTRÁCIÓ