REGISZTRÁCIÓ

 

Számos történés, esemény, emberi viselkedés nyomhatja be azt a bizonyos gombot… Felmegy benned a pumpa és akár napokra kibillenhetsz az egyensúlyodból. Bizonyára hasznos lenne egy pár kipróbált, jól bevált stratégia ilyenkor..

Mihez hogyan viszonyulj, hogy mihamarabb visszanyerd a stabilitást, és gyorsan, hatékonyan megoldásra juss?

Ehhez kapsz útmutatást és egy biztonságos terepet, ahol kipróbálhatod, hogyan segít egy-egy eszköz, hogy utána éles helyzetben magabiztosan alkalmazhasd!

 

Időpont: április 30. (péntek) 17.00 – 20.30.

A programot vezeti: Vizin Anita tréner, coach

Felület: online, zoom alkalmazással, amelynek linkjét a részvételi díj beérkezését követően küldöm el az űrlapon megadott email címedre.

Az online találkozón kívül további e-learning anyaghoz kapsz hozzáférést, részben a program előtt, részben utána, amely a témában való elmélyedésedet segíti. Ehhez google fiók (pl. gmail-es email cím) szükséges.

Részvételi díj: 12000.- Ft.

Early bird kedvezmény:

amennyiben április 3. éjfélig regisztrálsz és utalod a részvételi díjat, 20 %-os kedvezménnyel, 9.600 Ft-ért vehetsz részt a programon!

Ugyancsak 20 %-os kedvezmény illet meg a teljes regisztrációs időszak alatt, amennyiben párban (barátoddal, családtagoddal, pároddal együtt) regisztrálsz.

A kedvezmények nem összevonhatóak.

 

Regisztráció határideje: április 28.

Várunk szeretettel!

További információk a regisztrációs űrlapon:

REGISZTRÁCIÓ