Map Unavailable

Időpont
2020/11/02 - 2020/11/16
17:30 - 20:30

Kategóriák


Gyakran ismételt frázis: életünk velejárója a változás. Akár akaratunk ellenére következik be – mint a legutóbbi pár hónapban -, akár saját magunk vágyjuk és indukáljuk, esélyes, hogy hullámvasútként éljük meg. Pedig – bár paradox, mégis igaz – a változásban is meglelhető a stabilitás, mégpedig a lelki rugalmasság által.
A 3 héten át tartó tréning alatt megalapozhatod, illetve fejlesztheted a lelki rugalmasságodat, mely intenzíven hat a problémamegoldó képességedre, az érzelmi stabilitásodra. A hétről hétre beépített technikákkal, eszközökkel gazdagodva a jövőben könnyedebben és hamarabb lendülsz túl a nehézségeken, így extra energiát nyerhetsz a céljaid megvalósítására, a hétköznapok szebb megélésére.
A tréning után két hónappal egy ingyenes, két órás „utánkövető” alkalomban részesülsz, ahol korábbi csoporttársaiddal együtt megoszthatod a tapasztalataidat, esetleges elakadásaidat vagy épp sikereidet, és tanulhatsz másokéból.
A 9 órás online tanfolyamon kívül kiegészítő e-learning anyagokat is kapsz majd, melyek az otthoni felkészülést, gyakorlást segítik.
Programunkat olyan résztvevőknek ajánljuk, akik szeretnének
 megismerkedni a reziliens működés egyes faktoraival
 képet kapni saját maguk működéséről, megküzdési képességéről
 fejlődni a nehézségek kezelésében, a megbillent egyensúly mihamarabbi helyreállításában
 önismereti tapasztalatokat gyűjteni
A 3×3 órás bevezető programunkon
– felmérjük az egyéni reziliencia (lelki rugalmasság) szintedet, így konkrét képet kapsz arról, mely terület vagy kompetencia igényel több odafigyelést a fejlesztési folyamatban.
– használjuk a reziliencia – kereket, amely egy iránytű lesz számodra egy-egy adott probléma vagy nehézség megoldásában is.
– feltérképezzük azokat a csúcs erősségeidet, amelyekre a nehezebb időszakokban támaszkodhatsz
– eszközöket kapsz a lelki egyensúlyod gyors visszaállításához, ha kibillennél
– dolgozunk egy-egy korábbi kríziseddel, jelenlegi nehéz helyzeteddel
– az egyes alkalmak között lehetőséged nyílik az aktuálisan elsajátított eszközök beépítésére a mindennapokba, a következő alkalommal megosztjuk a tapasztalatokat, az elért eredményeket, a nehézségeidre javaslatokat kaphatsz.
A tréninget vezeti: dr. Vizin Anita tréner, coach
A A 3×3 órás online alkalmak, az e-learning anyagok és a 1,5 órás utánkövető alkalom díja mindösszesen nettó 25.000 Ft.
Ha október 23. éjfélig regisztrálsz, 20 %-os kedvezményben részesülsz, és 20.000 Ft díj ellenében vehetsz részt a tréningen!
Ugyancsak 20 %-os kedvezmény illet meg a teljes regisztrációs időszak alatt, amennyiben párban (barátoddal, családtagoddal, pároddal együtt) regisztrálsz.
A foglalkozások zoom felületen zajlanak majd, a részvétel regisztrációhoz kötött, az alábbi űrlapon:
A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz érvényes.
Jelentkezési határidő: 2020. október 30. péntek 17 óra.
Várlak szeretettel a programon!

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.