Az Énerő Akadémia zárt csoportja, a Motel Mentál azért jött létre, hogy egy valódi lelki töltőállomás legyen a tagok számára.

Célunk egy interaktív, kezdeményező csoport kialakítása, amelyben különböző témákkal kapcsolatos gondolatokat, egyéni történeteket, jól bevált praktikákat, módszereket, eszközöket oszthatunk meg, hogy valamennyien bővítsük a megküzdési repertoárunkat, amelyre nehezebb időkben támaszkodhatunk.

Vágyunk, hogy akár az igazi motelekben, felületet, teret adjunk a fáradt vagy épp kalandvágyó utazóknak. Felkínálunk egy “svédasztalt”:
reziliencia, lelki rugalmasság, megküzdési képesség, énerő, önszeretet, empátia, asszertivitás, kapcsolati modellek…a témák köre kifogyhatatlan.

Ezekből valamennyien csemegézhetünk, de örülnénk annak is, ha rendszeresen “együtt főznénk”, vagy batyus bulit rendeznénk, azaz, ha ti is megosztanátok, mi az, ami titeket foglalkoztat, ami nektek bevált, ami számotokra erőt és örömet ad.

Mi pedig videókkal, ingyenes módszer bemutatókkal, gondolatébresztő, kreativitást beindító kérdésekkel, színes élményekkel várunk titeket!

Csatlakozzatok, töltődjünk együtt!

Csatlakozz a Facebook csoporthoz!